Spill online bingo

Bingo er et pengespill som til en viss grad kan minne om lotto. Spillet har opprinnelse fra Italia på 1500-tallet. Italienerne gjorde spillet populært, og etterhvert spredte det seg som ild i tørt gress til resten av Europa.

Keno er et sjansespill med ganske dårlige odds. Sannsynligheten for å bli rik på keno er tilnærmet like liten som å bli rik i lotto. Det er altså en mulighet til å vinne store penger, men det er mye større sjanse til at du kommer til å tape alt. Likevel spiller vi på dette, for det er underholdende, og drømmen om å bli rik i en fei er alltid like inspirerende.

Les også: Har du testet å tjen penger på casinospill, der finnes en liste over nydelige steder å spille gratis.

Selv i Norge har bingo stor utbredelse, og det har siden 1960-tallet oppnådd en betydelig popularitet her til lands også. I dag omsettes det for milliarder av kroner i bingospill i Norge fra bingohaller og på nettbingo.

Tidligere hadde Norske bingohaller rykte på seg for å kun være et tilholdssted for dagdrivere, pensjonister og trygdede. I dag er situasjonen en helt annen, og yngre og aktive mennesker har også funnet veien til disse spillehallene. På nett er det spillere i alle aldre som prøver seg på bingo.

Ønsker du å spille bingo et sted i nærheten av der du bor? De fleste norske byer har egne bingohaller. Derimot er det nok bedre å spille bingo på nett om du er interessert i å vinne større pengepremier. Da får du også bonuser ved innskudd og rett og slett mer igjen for spillepengene dine.

Hvordan spille bingo

Bingo fungerer slik at arrangøren leser opp de tilfeldige tallene som blir trukket. Deltakere må kjøpe et eller flere bingokort for å kunne delta. Disse kortene har tilfeldige numre. Etterhvert som tallene blir lest opp skal deltakerene krysse av tall på kortet. Målet er å få en bestemt kombinasjon av ruter; For eksempel kan det være at man skal få 5 tall på rad, eller første spiller til å fylle hele kortet med tall.

Den som først får den kombinasjonen av ruter som er bestemt på forhånd, er vinneren, og i kjent tradisjon skal man da rope ut «bingo!».

Nettbingo

Det finnes flere varianter av bingo, men enten man spiller nettbingo eller i en fysisk bingohall finnes noen felles spilleregler. For å vinne må du delta, og for å delta må du kjøpe et bingokort (bingobrett eller spillebrett som det også kalles).

Nettbingo er ikke bare en spennende spillopplevelse, det byr også på en sosial opplevelse på høyde med sosialisering på Facebook og i andre sosiale medier.

Målet er å dekke bestemte ruter. I enkle bingospill kan det være at du skal få 5 tall på rad, eller at man får alle tallene horisontalt, vertikalt, eller diagonalt. Får du alle tallene på spillbrettet kan det også bli premie på deg. Med avanserte bingospill har både småpremier og større premier. De vanskeligste kombinasjonene kan vær for eksempel å få et mønster som ser ut som en sirkel eller til og med bestemte figurer (f.eks. en drage). Får du en av de vanskelige kombinasjonene kan du ofte vinne mangfoldige millioner av kroner. Hvilke kombinasjoner som gir premie varierer fra hvert enkelt bingospill, og det finner du ut når du kjøper ditt bingobrett.

Det er ganske lett å vinne penger i nettbingo, spesielt de små gevinstene som betales ut hyppig. Dessuten er det en underholdende opplevelse og mange verdsetter det sosiale elementet ved spillet, enten man spiller online eller i en bingohall.

Se listen over sider nedenfor hvor du kan spille bingo på nett.

Vi har satt sammen en liste over de beste bingosidene på nett. Dette er trygge og gode sider, og fra listen får du tilgang til de siste og beste bonuser. Her kan du spille nettbingo og vinne alt fra små pengepremier (disse er lette å vinne) til gigantiske megajackpotter på flere millioner kroner.