Slik deltar du i utenlandske lotterier

Ville du helst ha vunnet 900 millioner eller 1 million? Sannsynligheten for å vinne flefre hundre millioner er mye -MYE- mindre enn å vinne “bare” 1 million.

Slik spiller du lotto på internett
Det er lett å spille lotto på internett. Her skal vi se på hvordan du spiller både på norsk lotto og utenlandske lotterier.
Spille på Lotto i Norge:
Fremgangsmåten her er vel kjent for de fleste; Dersom du skal delta på norske lotterier er det naturlige å kjøpe kupongene samtidig som du er i dagligvarebutikken, Norsk Tipping har gjort det like lett å kjøpe en lottokupong som å kjøpe en tyggispakke. Om du likevel ønsker å spille på det norske statslotteriet på nett, så kan du selvfølgelig gjøre det også fra Norsk Tipping sine nettsider.
Det finnes en stor verden der ute, og det er ingen grunn til å være en navlebeskuende nordmann når det finnes så mange gode lotterier andre steder i verden. Det har blitt mye mer vanlig at norske spillere deltar i utenladske lotterier, og dersom du spiller online har du mulighet til å delta i de virkelig store lotteriene.
Spille på utenlandske lotterier:
Det ville vært en kostbar affære å reise utenlands hver gang du skulle delta på et utenlandsk lotteri. Så naturligvis er det internett som er nøkkelen til å få delta på disse fantastiske og store lotteriene vi har i utlandet. Her er fremgangsmåten til å spille på utenlandske lotterier:
Finn en lotteritjeneste der du kan kjøpe lottokuponger. Til dette er EuroLotto suveren, ifra denne siden kan du delta på flere lotterier enn noen annen nettside. Dette er en trygg side å spille på, og eventuelle gevinster vil bli overført direkte til deg. Du vil også få en skannet kopi sendt på epost som viser at du er den rettmessige eier av de lottokuponger du kjøper. Les mer på hjemmesiden til EuroLotto for å finne ut mer om hvordan denne lottotjenesten fungerer.
Velg ønsket lotteri å spille på. Hvis du bruker EuroLotto er det bare å velge et lotteri, og spille i vei. Å spille lotto er virkelig ikke vanskelig, og det er like lett å spille fra EuroLotto som fra Norsk Tipping sine nettsider, og kanskje til og med enklere siden det er svært enkelt å logge seg inn og begynne å spille. Når du har valgt tallene dine kjøper du lottokupongen enkelt og trygt via nettsiden til EuroLotto via en trygg og kryptert betalingstjeneste.
Vent på trekningen av lottotallene, og kryss fingrene. Kanskje er det nettopp du som blir vinner av neste jackpott på flere hundre millioner dollar!

Les også: Nå kan du vinne gull i løpet av minutter, her finnes gode tips til gode bettingselskaper med mange gode tilbud.

Spill på alle utenlandske lotterier: Det har blitt enklere å delta i utenlandske lotterier på nett. Med lottotjenesten EuroLotto kan nordmenn spille enkelt og trygt på alle verdens lotterier direkte over internett.

Det som også kan være greit å vite, er at det er betydelige statistiske forskjeller i hvor lett det er å vinne i de ulike lotteriene. Den statistiske sjansen for å vinne flere hundre millioner i et hel-norsk lotteri er tilnærmet lik null, ettersom norske lotterier aldri har så høye premier.

På den andre siden så er det vel større sannsynligheter for å vinne 1 million i norsk lotto enn 900 millioner i stort et utenlandsk lotteri.

Vel, du bør egentlig ikke tenke slik i det hele tatt fordi det er usannsynlig å vinne en million-gevinst i lotto, uansett hvilket lotteri du spiller på.

Hvorfor spille lotto? Du vinner jo ikke?

Hvis man kun er opptatt av statistiske sannsynligheter så spiller man ikke lotto i det hele tatt!

Likevel er det jo mange som spiller lotto, og det med god grunn.

  • For det første er det jo veldig god underholdning å vite at du kanskje kan bli mangemillionær i dag.
  • For det andre så er det faktisk noen som til slutt vinner disse utrolig store pengepremiene, og sannsynligheten for at det blir nettopp deg som vinner er like stor som at det blir noen andre.
  • Det eneste du kan gjøre for å øke sjansene for å vinne i lotto er å satse mer, kjøpe flere lottokuponger og håpe på det beste.